Zárszerviz Budapest

Zárszerviz Budapest – Régi vagy új?

A Záróra csapata fő profilja a zárszerviz Budapest és vonzáskörzetében. A zárszerviz egy összetett folyamat, mely nagyon sok lépésből áll. Egy apró kis zár is nagyon furfangos és bonyolult lehet.

Naponta találkozunk nagyon modern és nagyon régi zárral. Sokan a konkurenciából nem értenek a régi zárakhoz. Mi azonban, a hosszú éveknek köszönhetően, még akkor kezdtük a munkát, amikor csak régi zárak voltak az ajtókra szerelve. Ebből fakadóan a régi zárakat is helyre tudjuk hozni. Ennek fő előnye, hogy sokkal stabilabbak és biztonságosabbak, mint az új, modern zárak. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért vesszük meg drágán a modern zárat, ha az nem nyújt valódi védelmet? Erre csak egy válasz van. Védelmet nyújtanak, viszont sok más eszközhöz hasonlóan arra vannak beprogramozva, hogy rövid időn belül elromoljanak. Ezt úgy hívják, hogy fogyasztói társadalom. Manapság senkinek sem áll érdekében, hogy egy tárgyat vagy szolgáltatást hosszú ideig vegyenek igénybe.

A másik dolog, amit ennek a fogyasztói társadalomnak a fő profilja, hogy mindig új zárakat és biztonsági eszközöket dobnak a piacra. A régit az új megjelenésekor már nem is gyártják. Ha valakinek a régi típusú zára romlik el, lehetetlen bele alkatrészt szerezni, így a legújabb zárat kell megvennie.

Ezen okokból kifolyólag az autóink minden alkatrésszel fel vannak szerelve, annak érdekében, hogy a régi zárak se fogjanak ki rajtunk. Nekünk ugyanis nem az az első szempont, hogy minél több új zárat szereljünk fel, hanem hogy tényleges megoldást tudjunk nyújtani minden kedves ügyfelünknek. Csak a legszükségesebb esetben cseréljük le új zárra a régit.
Az elvégzett munkánkra teljes körű biztosítást vállalunk. Ez a biztosítás egy évre szól, és mindenre vonatkozik. Ha ez idő alatt a zár bármely részével lenne probléma ingyenesen, kimegyünk és helyrehozzuk azt.

Számunkra első az Önök bizalma.